Vendelier 71, 3905 PD VEENENDAAL 088-1199911 info@signaalbewaking.nl

Alarmverwerking

Efficiënte en snelle verwerking van alarmmeldingen, ondersteund door geavanceerde technologie en deskundige monitoring, zorgt voor onmiddellijke respons en verhoogde veiligheid.

Fysieke Alarmopvolging

Onze respons teams zijn snel ter plaatse voor een grondige controle en afhandeling van elke situatie, waarborgend dat uw eigendommen altijd beschermd zijn.

Persoonsalarmering

Biedt directe hulp in noodsituaties met onze persoonsalarmering, waarbij veiligheid en snelle assistentie voor individuen gegarandeerd is.

Alarmcentrale

Een flexibele en schaalbare alarmcentraledienst die naadloos integreert met uw bestaande systemen, voor constante monitoring en gemoedsrust.

IP-Kiezer en SIM-kaarten

Gebruikmakend van betrouwbare IP-communicatie en SIM-kaarten voor een ononderbroken verbinding en dataoverdracht, essentieel voor effectieve beveiligingsmanagement.

Teleservice

Onze 24/7 teleservice fungeert als een verlengstuk van uw organisatie, waarbij we zorgen voor constante bereikbaarheid en professionele klantenservice.

Remote Facility Management

Beheer en controleer uw faciliteiten op afstand, voor een efficiëntere bedrijfsvoering en verhoogde veiligheid van uw panden.

Remote Open- en Sluitbegeleiding

Wij zorgen voor het veilig openen en sluiten van uw panden op afstand, waarbij elke toegang zorgvuldig wordt gemonitord en beheerd.

Remote Toegangsbeheer

Beheer wie toegang heeft tot uw panden met ons geavanceerde remote toegangsbeheersysteem, waarbij veiligheid en controle centraal staan.

Remote Camera Surveillance

Uw camera’s houden een oogje in het zeil, met live monitoring en opnamefuncties voor een complete visuele beveiliging van uw eigendommen.

Live View

Real-time camerabeelden direct beschikbaar voor nooddiensten, waardoor snellere en effectievere respons bij incidenten mogelijk is.